пʼятницю, 24 лютого 2017 р.


Учні Соборненської ЗОШ І-ІІст. ім.В.Гарматія взяли участь у першому(шкільному) етапі фестивалю-конкурсу творчості учнівської молоді «ВІВАТ, ТАЛАНТ!», який проходить за ініціативи Ради старшокласників Тернопільського району «Діти сучасності» та відділу освіти Тернопільської РДА і є традиційною формою виявлення талановитих і обдарованих дітей у різних жанрах художньої творчості.
Фестиваль-конкурс дитячої творчості «ВІВАТ, ТАЛАНТ!» проводиться з метою популяризації дитячої творчості, пошуку і підтримки юних талантів та обдарувань, широкого залучення до творчої діяльності, різних видів і жанрів мистецтва вихованців загальноосвітніх навчальних закладів, молоді, організації їх змістовного дозвілля, підвищення культурного та естетичного рівня вихованості підростаючого покоління, розширення кругозору знань.
Конкурс проводився за трьома віковими категоріями:
    Перша – підліткова : середній шкільний вік (10 - 13 років);
    Друга – юнацька: старший шкільний вік (14-16 років)

Конкурсна програма включала такі номінації:
    Хореографічне мистецтво
    Вокальне мистецтво
    Театральне мистецтво (читці, декламатори)
    Оригінальний жанр
Переможцями шкільного етапу конкурсу стали учні 4 класу в двох номінаціях,Мита Богдан -гра на синтезаторі,Шевчук Олександр як читець поезії та Шмигельська Діана,Шмигельська Христина   ,Міньчановська Софія в хореографічному мистецтві.















Немає коментарів:

Дописати коментар