середу, 2 жовтня 2019 р.

ПАМ"ЯТІ ГЕРОЇВ ЄВРОМАЙДАНУ ТА АТО



27 вересня учні та педагоги вирушили у незабутній похід в 
с. Травневе Збаразького району, отримали позитивні  враження.По дорозі милувалися місцевими  краєвидами,  не зупинила нас осіння мряка.. Похід присвятили Герою України Назарію Войтовичу та Герою України Володимиру Гарматію,пам"яті всіх, хто загинув в АТО та на Майдані.
 Назар Войтович — ​наймолодший герой Небесної сотні. Він — ​із села Травневе Тернопільської області. Увечері 19 лютого 2014 р. юнак вирушив до Києва. То була його перша й остання поїздка. Хлопець пробув на Майдані близько трьох годин. Зранку 20 лютого в розпал кривавих подій на Інститутській його застрелив снайпер. Батьки втратили єдину дитину.

   Ми побували в школі, де навчався  Герой, у мистецькій резиденції імені Назарія Войтовича . Це освітньо-мистецький центр з майстернями, кімнатами відпочинку та виставковим залом, відвідали Пагорб Слави, Сквер Назарія, шкільний музей , могилу Назарія Войтовича.
    Окремо хочеться подякувати директору Травневської школи Оверку Василю Васильовичу за теплий прийом...
    Велике спасибі батькові Героя - пану Юрію Войтовичу - господарю мистецької резиденції імені Назарія Войтовича за час і увагу, приділений нам ...

       Ми залишили у Травневому згадку про себе - 2 деревця калини....нехай ростуть ...ми вдячні....ми пам"ятаємо...Сваха Катерина, учениця 7класу, подарувала у шкільний музей свою картину.
Нехай пам"ять про Героїв, які віддали життя за волю України, залишиться у наших серцях. Вічна Слава Героям!


















Немає коментарів:

Дописати коментар