вівторок, 7 березня 2017 р.

Проект "Домашні улюбленці"

Цікавий природничий урок -проект "Хто живе в моїй оселі?" пройшов у першому класі Соборненської ЗОШ І-ІІст. ім.В.Гарматія .Учні здійснили захоплюючу подорож на незвичайному потязі.Разом з ними подорожували всім знайомі незнайомці-домашні улюбленці.Учні із задоволенням робили зупинки.Так,на станції "Бібіліотека" діти цікаво розповідали про своїх улюбленців-котиків,собачок,морських свинок,папуг,акваріумних рибок.
А на станції "Ігроленд" учні робили фізкультхвилинку: імітували поведінку тварин.
 На станції "Ветлікарня" діти довідались ,як потрібно піклуватися про своїх вихованців,і виконали творче завдання.П"ята станція " Кінозал".Школярі із радістю побували у тітоньки Сови і переглянули мультфільм "Мої домашні вихованці.Нові друзі".
        До проекту долучились батьки,які допомогли дітям зібрати цікавинки про своїх улюбленців.Учні принесли фотографії із своїми вихованцями,малюнки із зображенням тварин.
    Першокласники ознайомились із життям та повадками собак,котів,декоративних птахів,акваріумних риб,які найчастіше утримуються в домашніх умовах,переглянули презентацію "Домашні улюбленці"В кінці уроку учні зробили найголовніший висновок: ми несемо відповідальність  за тих живих істот,життя яких залежить від уваги   та догляду за ними збоку людини.Мати домашню тваринку  дуже відповідально,сподіваюсь,мої учні це добре зрозуміли.
                                                                                          Вчитель  1 класу  Кузьмяк Віта Кіндратівна

Немає коментарів:

Дописати коментар