середа, 10 квітня 2019 р.

ІІ Всеукраїнський конкурс «Гуманне ставлення до тварин»



Щорічно 4 квітня світ відзначає Міжнародний День безпритульних тварин. І саме ми, люди, можемо подарувати «братам нашим меншим»  шанс на щасливе життя, забравши безхатченка з вулиці або з притулку. В цей особливий день не можна не згадати один відомий вираз: «Порятунок однієї собаки не змінить цей світ,  але світ безсумнівно зміниться для цієї однієї тварини».  Нехай в цьому світі буде хоч трішки більше добра!
Учні Соборненської ЗОШ І-ІІ ступенів ім. В. Гарматія під керівництвом вчителя хімії та біології  Петрів Ірини Богданівни  долучилися до ІІ Всеукраїнського конкурсу «Гуманне ставлення до тварин», який проводиться Національним еколого-натуралістичним центром учнівської молоді Міністерства освіти і науки спільно з Благодійною організацією «Благодійний фонд «Щаслива лапа» з метою популяризації  та пропедевтики гуманного ставлення до безпритульних тварин у суспільстві. Школярі виконали ілюстрації до оповідання «Біла мисочка в блакитний горошок».
Дітям не байдужі проблеми безпритульних тварин, вони розуміють відповідальність за домашніх улюбленців.
Дякуємо учасникам конкурсу:
Старку Святославу ( 2 клас), Конет Софії (6 клас), Курило Мар'яні (6 клас), Свасі Катерині ( 6клас), Чубко Соломії (7 клас).





Немає коментарів:

Дописати коментар