понеділок, 22 квітня 2019 р.

Всесвітній день Землі



Щорічно, 22 квітня в різних куточках земної кулі небайдужі до екологічних проблем люди проводять заходи, спрямовані на захист навколишнього середовища та збереження природних ресурсів. Не залишилась осторонь і Соборненська ЗОШ І-ІІ ст. ім. В. Гарматія.
Учні 7-9 класів на уроках біології та хімії  з Петрів Іриною Богданівною обговорювали проблеми збереження довкілля та дбайливого ставлення до всього живого на планеті, розглядали фактори, що згубно впливають на Землю. Школярі 7 класу виготовили тематичний плакат співпраці «Відзначаймо День Землі» від  «Всеосвіти», який чуттєво передає згубні звички людства та закликає дбайливо ставитися до природи.
Також вітаємо учнів, які взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Екологічна грамотність», спрямованому на накопичення знань про навколишнє середовище, виховання любові до природи та формування навичок екологічної культури в школярів:
-          Балабан Максим, Романська Вікторія, Кузьмяк Олександр, Романюк Юлія - Диплом І ступеня
-          Старко Святослав, Петрушевський Тарас - Диплом ІІ ступеня;
-          Чубко Соломія, Бучинська Діана, Шмигельська Христина, Шмигельська Діана, Юрчак Михайло, Середюк Ерік - Диплом ІІІ ступеня;
-          Коцан Володимир, Крицак Володимир - Сертифікат учасника.
Природа не має меж, повітря не знає кордонів,тому охорона природи –це обов’язок кожної людини, а екологічні проблеми – це проблеми всього людства.












Немає коментарів:

Дописати коментар