понеділок, 24 лютого 2020 р.

"НА КРИЛАХ НАДІЙ "


20 лютого в Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні.На знак вшанування відваги, сили духу і стійкості громадян, які загинули у Києві на Майдані , вже традиційно щороку 20 лютого, Травневська школа Збаразького району організовує молодіжний конкурс мистецької майстерності імені Героя України Назарія Войтовича.  Не тільки словом, а й ділом згадати та вшанувати пам'ять про трагічні події в Україні. Згадати та помолитись за всіх, хто поклав своє життя за честь , гідність та світле майбутнє нашої держави.
Цьогоріч на конкурс завітало 10 шкіл Збаразького району і в тому числі  учениця 7 класу  Соборненської ЗОШ І-ІІст. ім.В.Гарматія Байковецької  сільської ради  Сваха Катерина.  47 талановитих, творчих та небайдужих учнів - від наймолодших - вихованців дитячого садочка «Гномик» до старшокласників  відтворили політ своїх думок, розмірковувань та співпереживань за майбутнє України у своїх роботах. Наша Катя отримала диплом учасника та масу позитивних вражень від спілкування із творчими та креативними однолітками. Дякуємо організаторам конкурсу за можливість долучитися до творчості . Герої не вмирають, доки живуть у нашій пам"яті.
Усі учасники отримали грамоти і календарики на 2020 рік зі шкільним логотипом, а переможці - символічні призи. « СЛАВА УКРАЇНІ - ГЕРОЯМ СЛАВА !»





Немає коментарів:

Дописати коментар